Referenties

Alle Hoekema, voorzitter Doopsgezinde Gemeente Haarlem www.vdgh.nl

Nathalie heeft tijdens het zwangerschapsverlof van onze jeugdwerker de honneurs naadloos overgenomen. Ze werd op handen gedragen door de jongeren en ze heeft gezorgd dat alles kant en klaar was voor het nieuwe seizoen. De jeugdwerkbegeleider kon zo weer verder waar ze was gebleven.

ds. Bart Stobbelaar

Vier keer heeft Nathalie mij begeleid op reizen naar internationale conferenties. Ze verzorgt de hele reis perfect, functioneert bij de conferentie als mijn oren (ik heb een gehoorstoornis) en vertaalt wat er gezegd wordt. Daarbij is ze aangenaam reisgezelschap. Een echte aanrader!

Marilou van der Keur http://www.creatingfocus.nl

Bij de Bestuurdienst van de gemeente Amsterdam moesten er een aantal secretariaten geprofessionaliseerd worden. Met de hulp van Nathalie is het allemaal goed en snel verlopen. Wat een power!

Mevrouw Enschede

Wij moesten vanuit ons grote huis in Aerdenhout naar een appartement. Nathalie heeft ons geholpen om overzicht te krijgen wat er eigenlijk allemaal moest gebeuren en wie dat zou kunnen doen. Waar nodig stak ze zelf de handen uit de mouwen. Maar het belangrijkste was dat ze rust bracht in deze chaotische periode.

Baron G.C.W. van Tuyll van Serooskerken

Toen mijn vrouw geopereerd moest worden kwam Nathalie Bienfait. Zij zorgde ervoor dat alles op rolletjes bleef lopen, niets was haar teveel. (het huishouden, de tuin, de verzorging van mijn vrouw, etc) Chapeau!

Aernoud Florijn,FLORIJN Entertainment BV
www.meezingbioscoop.nl

Nathalie kwam voor ons op het juiste moment. Vlak voor de premièredatum stapelden de problemen zich op. Nathalie heeft ons zeer professioneel uit de brand geholpen. Super!